teisipäev, 27. september 2016

Tulemustest ja sisehooaja algusest

Äsja algas taaskord sisesõudmise ametlik hooaeg ja kuigi ka suvel said harrastajad osaleda näiteks Tour D'Estonie'l, siis nüüd seisavad ees sisesõudmise maraton ja Telia sisesõudmisesari, kus jagatakse ka Eesti meistritiitleid.


Lisasin selle tabeli siia, kuna tegemist on minu läbi aegade parimate tulemustega. Hakkasin seda tabelit hiljuti pingsamalt analüüsima ning tekkis tahtmine sel hooajal mõni tulemus sealt üle sõita. Võimatu pole ju miski ning esimeseks jõuprooviks on sisesõudmise maraton, mis toimub oktoobri teises pooles. Sellest kavatsen osa võtta ning tegemist oleks teise sisemaratoniga elus. 

Sellel sisehooajal plaanin osa võtta ka kõigilt Telia sisesarja etappidest ning kindlasti ka menukast sisesõudmise võistlusest Alfa.

Praegu käib Fall Team Challenge ehk 15. septembrist kuni 15. oktoobrini kestev sõudmisvõistlus, kus tuleb koguda võimalikult palju kilomeetreid. Hetkel on neid kogunenud juba üle 155-e. Eesmärgiks oleks 300 km, mis minu arvates on üsna hea ettevalmistus enne maratoni.





1 kommentaar:

  1. buy tadalafil dapoxetine online Tadalafil 40mg tablets + Dapoxetine 60mg should be taken with water, this medication should be used at least 30-45 minutes before sexual intercourse, and the effect of this medicine can be felt for a prolonged time. Almost 36 hours. Tadalafil tablets work with sexual stimulation to aid in an erection.

    VastaKustuta